Din cauza peroadei foarte aglomerate, stocul poate sa fluctueze. Dupa primirea comenzii veti fi contactati pentru confirmarea disponibilitatilor exacte a produselor.

Livrare

Informatii livrare

Livrarea produselor se face prin curier sau Posta Romana in toata tara.

      - Comenzile expediate prin curier vor fi livrate direct la adresa mentionata de catre client.
      - Comenzile expediate prin Posta Romana vor fi livrate la cel mai apropiat Oficiu Postal de adresa mantionata de catre client, iar acesta va fi notificat sa isi ridice coletul.

Costurile de transport sunt suportate de catre:
        - My BIO, pentru comenzi mai mari de 250 RON, in locatiile deservite de curier (Atlassib, Transilvania Post);
        - client, pentru comenzi mai mici de 250 RON.
Pentru comenzi sub 250 RON, costul transportului este 20 RON.
 
Puteti verifica daca loacalitatea dvs. e deservita de catre unul din cei doi curieri: www.postaatlassib.ro; www.transilvaniapost.ro

In Arad si imprejurimi (in limita a 20 km) livrarile sunt gratuite pentru comenzi de min. 100 LEI. Pentru comenzi sub aceasta valoare se va percepe o taxa de 8 LEI.

Livrarile se fac in maxim 48 ore in tara si maxim 24 ore in Arad si imprejurmi. Acest termen curge de la data confirmarii disponibilitatii produselor de catre My BIO.

Comanda minima: 60 LEI

Plata produselor se poate efecta prin ramburs in momentul receptionarii coletului sau prin transfer bancar pe baza unei Proforma, insa doar dupa confirmarea disponibilitatii produselor de catre personalul My BIO.Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice (OG 130/2000 Art 2 (1) lit. b).

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului faptul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.


Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii fiscale (aceast document tine loc de contract conform legislatiei romanesti) si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii automate de primire a comenzii.

 Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara urme de utilizare, spalare, murdarire, etc). Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii acestora.

Producatori

MyBio

My BIO este primul magazin de produse alimentare si nealimentare BIO / Ecologice / Organice din Arad.

Prin deschiderea acestui magazin, ne-am propus sa oferim aradenilor si nu numai, o alternativa sanatoasa la produsele conventionale.

Contact

0257/218404
comenzi@mybio.ro
bio@mybio.ro

Abonare la newsletter

* trei+3=?