Din cauza peroadei foarte aglomerate, stocul poate sa fluctueze. Dupa primirea comenzii veti fi contactati pentru confirmarea disponibilitatilor exacte a produselor.

Cum cumpar


1. Comenzi prin telefon

Daca doriti sa efectuati comenzi prin telefon, ne puteti contacta la numarul: 0257/218404.

2. Comenzi prin e-mail

Pentru comenzile prin e-mail va rugam sa ne furnizati datele dvs. de identificare (nume, prenume, adresa, codul postal, numar si serie buletin, cnp) cat si produsele (cod produs, cantitate) comandate. Comenzile prin e-mail le puteti trimite la adresa comenzi@mybio.ro

3. Comenzi online

Puteti sa comandati produse direct de pe site. COMANDA MINIMA: 60 RON.
Comandati produsul dorit apasand pe butonul  din dreptul produsului.

In pagina produsului precizati cantitatea comandata dupa care apasati inca odata pe butonul adauga in cos pentru salvarea comenzii in cosul de cumparaturi.


Puteti sa revedeti produsele din cosul de cumparaturi apasand pe imaginea din partea superioara a site-ului:Dupa ce ati adaugat toate produsele dorite in cosul dvs. de cumparaturi, din cadrul acestuia apasati pe butonul 'Finalizeaza Comanda' pentru a deschide formularul de comanda.

Completati formularul cu date exacte si apasati pe butonul 'Trimite Comanda'.

Dupa trimiterea comenzii veti primi un e-mail cu detaliile privind comanda efectuata. Pentru mai multe informatii despre livrare va rugam sa apasati aici.


Preturile produselor afisate pe acest site sunt pentru consumatorii finali si au caracter informativ putand fi schimbate fara o instiintare prealabila si nu ne asumam responsabilitatea pentru eventuale greseli de tehnoredactare.
In cazul in care sunteti revanzatori, iar produsele noastre prezinta interes pentru dvs., puteti accesa sectiunea "RESELLER" sau puteti sa ne transmiteti acest lucru telefonic sau prin e-mail si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil. 
 

Producatori

MyBio

My BIO este primul magazin de produse alimentare si nealimentare BIO / Ecologice / Organice din Arad.

Prin deschiderea acestui magazin, ne-am propus sa oferim aradenilor si nu numai, o alternativa sanatoasa la produsele conventionale.

Contact

0257/218404
comenzi@mybio.ro
bio@mybio.ro

Abonare la newsletter

* trei+3=?