Din cauza peroadei foarte aglomerate, stocul poate sa fluctueze. Dupa primirea comenzii veti fi contactati pentru confirmarea disponibilitatilor exacte a produselor.

Alimentatia organica nu este deloc un moft !

De cele mai multe ori privim cu ochi critici terminologia pompoasa legata de alimentatia organica. Numarul celor care aleg sa manance bio, desi in crestere, este inca redus si formeaza din ei o comunitate aparte. Preturile, mai ridicate decat ale produselor obisnuite, ne fac sa fim sceptici si sa consideram mancarea bio un moft, un trend trecator, rezervat clasei sociale cu venituri ridicate.

Va invit totusi, sa studiem problema mai amanuntit. Veti descoperi ca alimentatia bio va deveni un mod de viata la care ar trebui sa aderam.

Analizam o simpla gustare formata dintr-un iaurt si o prajitura din comert; daca citesti lista ingredientelor afli ca in pachetelul frumos ambalat in care este prajitura se afla vreo 3 ingrediente cu nume ciudate, responsabile pentru alergii, afte bucale sau probleme digestive. Iaurtul este atat de bine “conservat” incat si daca il tii 24 ore pe masa, are acelasi gust, nu se altereaza, nici macar nu isi schimba mirosul.

Cam asta ne ofera preturile accesibile, producatorii comuni si hipermarketurile pe care le vizitam cu atata drag la fiecare sfarsit de saptamana.

In locul acestor produse frumos ambalate si indelung promovate putem alege produse bio, produse certificate , care nu contin nici aditivi, nici toxine si nici urme de pesticide.

De ce? Studiile au demonstrat ca trecerea la un regim de viata bio reduce riscul de imbolnavire. Alimentatia sanatoasa, bazata pe produse bio, inseamna un mod de viata sanatos, deci sanatate.

Sunt sigur ca nimeni nu considera sanatatea proprie un moft!

Producatori

MyBio

My BIO este primul magazin de produse alimentare si nealimentare BIO / Ecologice / Organice din Arad.

Prin deschiderea acestui magazin, ne-am propus sa oferim aradenilor si nu numai, o alternativa sanatoasa la produsele conventionale.

Contact

0257/218404
comenzi@mybio.ro
bio@mybio.ro

Abonare la newsletter

* trei+3=?